1) Entre as 10 e as 11,30 dispuxémonos a preparar os pinchos de froitas frescas (ou CARNOSAS) para nós e para as familias que nos ían visitar. Fixémolo en pequenos grupos....
Mirade, a profe Midón, estivo un anaco con nós, e botou unha man con isto, grazas!!!
"Para min esta"
"a ver, que froita me gusta máis, uf, isto non se inserta ben!"
A emoción era palpable!
Había mazá, pera de san Xoán, laranxa, melocorón, nectarina, piña, uva, cereixa, melón, sandía, kiwi,...
Tamén preparamos os FROITOS SECOS:
Puxemos nos pratos: anacardos crús, améndoas crúas, cacahuetes e noces...
E non todo está pelado!!!
2) Seguimos a preparar guirnaldas, esta vez, Bea, a profe de música, axudounos a facer e poñer máis, mirade que chulas!!! Grazas Bea!!!
O material é de refugallo!!!
(feito con revistas vellas)
Mentres, ían uns e viñan outros de facer o seu pincho de froitas para a merenda,
na outra clase, tampouco paraban... as guirnaldas,...
...Facían decoración!!!
....Comprobaban que había xoguetes para todos!!!